Torsdag

Dagen har väl inte hänt så mycket speciellt riktigt. Var på ungmot idag.. På måndag ska jag dit igen, yey. Annars har jag bara jobbat, och slutade för ett tag sen. Skönt att sen tänka att imorgon är det sista dagen på arbetsveckan och sen får man sova för det är heeeeeelg! Jag gillar att sova, speciellt på mornarna när man måste gå upp. Då är det skönast att sova ;b

Men sitter nu hemma hos mor och far, ska nog va här ett tag till innan jag åker hem. Ska väl dit och träna på min träningsmaskin sen om jag hinner. Men tänkte ta mig en promenad om jag hittar någon att gå med, så tråkigt att gå själv. Men annars så tänkte jag sola idag med, gött. Det behövs lite innan julen kommer. Me vi får väl se, kanske tar det imorgon istället.. Jag gör det jag känner för istället, så äre med det!


Och nu ska jag försöka hitta på något att göra innan jag tråkar ut mig själv. Och innan jag åker hem till lägenheten.. Blir nog se tvn hela kvällen sen, känner för en myskväll.. (Fast det gör jag ju jämt! hahaha) Nej, får publicera detta nu. Tjofräs.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0