Gosen

Guten morgen!
Vaknade upp av att någon låg och pussa på mig. Kan det ha varit min älskling? Jaa, det var faktist han! :) Han va så go så.. Men sen så när vi gick upp så klädde vi på oss, och sedan drog vi till fiket för att äta en god frukost. Det var faktist helt okej, där träffade vi Emma och Jennie också. Massa trevligt! ;b Sen så åkte vi till bowlinghallen, och kollade på nä bror bowlade.. Gick väl hyfsat! Sen blev det hem och laga maaat till mig och raring innan ha började jobba. Det blev något enkelt - Mjölkmakaroner och korv/kötbullar (och han hjälpte till! kors i taket)

Sitter nu hemma hos min mamma och pappa och ska försöka va social mot dom lite, medans dom är hemma. Dom brukar inte va hemma, när jag försöker va social mot dom. Men i får väl hoppas på det idag dådå. Ett tag iallafall.. För om en timme drygt så bär det av till Örebro med Emma och Sofia.. Tack vare Tolan och hennes beskrivning av filmen igår (hon såg New moon igår) så blev vi sugna. Så vi ska in tidigare till Öbo så E får köpa sin jacka, och sen bion. Kommer nog bli en lyckad kväll! (:

Sen när vi är hemma från Örebro så ska jag dra till lägenheten och umgås med min karl lite. Eller, vi kanske ska hitta på nått. Vet inte än, beror på vad suget är då. Men ska iallafall se till att va hemma i tid, innan han slutar. Min goding är bara för bäst, bättre än bäst till och med.

Men nu ska jag gå ifrån datorn iallafall, sedan försöka göra mig lite iordning tills vi ska åka. Ha det göttans, så återkommer jag när jag har tid och lust. Ciao.


Kommentarer
Postat av: Anonym

sååå jävla bra film!!!!!

2009-11-21 @ 19:09:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0