Hejdär.

Dagen gick sakta, och kvällen går också sakta. Vill bli trött, och lägga mig. Och inatt sover faktist älskling bredvid mig! :)

Men efter jobbet så åkte jag hem, tog mig en hyfsad lång promenad med L. Det va trevligt att träffa den personen, massa kul. Munnarna gick i ett, tog aldrig stop liksom. Skulle ha tagit längre promenad ;p Sen så va jag hemma hos mammi och pappi en stund, gosade med Rambo och tog mig en dusch där. Sen så blev jag med ut till hultet där jag och Putte kolla och hälsade på Stoffe när han skruvade. Lite trevligt, men det blev att lukta bensin för de startade ju bilen i garaget. Inte lika trevligt! ;b haha. Och nu så sitter jag här en snabbis,, Men på den lilla stunden som jag har suttit här så har humöret inte varit på topp. Kan man tacka för.. Men seriöst, hur orkar du? Varför håller du på såhär?
Men nej, nu ska jag se på nå bra tv och bli lite glad. Tur att min älskling finns så man kan bli på lite bättre humör iaf. Men mys med han, och sedan sova. Sista jobbdagen imorgon! JIIIIIIIIIIIHU, längtar redan till lördagsmorgonen då man kan dra sig i sängen ännu längre! Godkväll!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0