Lördag

Hejsan.
Vaknade upp bredvid min gris, men vi blev väckta av hemtelefonen. Det var hans mamma som ringde och ville åka med oss till Filipstad. Vi var där på folkrace, vi kollade på Emma. Gick inte så jätte bra :/ Bättre lycka nästa gång tjejen!

Men sen efter Filipstad blev det till mormor och äta mat, sen hem och se på film. Fick lite sällskap, Rambo och Tolan. Massa trevligt! Och nu är syskonen Normark här med, dom ska med till Karlskoga.. Jag ska köra lilla Emma dit, sen blir det väl max eller något antar jag :p Men det roliga ikväll är att jag och Patricia är "utklädda" ikväll! HAHAHA! VI har arbetsbyxor på oss, sen 2 toffsar och bra snygga. Välsminkade också, jag ser verkligen ut som en liten tjej. Hahahaha ;b Så bilder kommer komma, tar med min kameran. Men sen när det är dags att dra hem så sover jag i lägenheten. Med min raring, så ha en bra kväll! Nu ska vi dra. Puss va!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0