Onsdag eftermiddag

Jaaa, jag är faktist redan hemma.. Fick klippa mig lite tidgare, och jag måste erkänna att jag tycker det var skönt att klippa av sig lite hår. Men jag ska nog antagligen färga ner det till brunt igen kanske? Eller så lägger jag i några slingor? Men jag ska snart duscha och sen fixa till mig lite så kan ni får se på resultat om ni är intresserade. Tar ett kort på mobilen (eller jag ska försöka ta ett bra kort med mobilen) och lägger ut här på bloggen. Låter det bra?


Men snart ska jag väl försöka få tag i Sofia och kolla vad fan hon gör, hon svarar ju inte i telefonen (ungbajs!:]). Ska väl träffa henne en stund antar jag, sen mot kvällningen så ska jag nog faktist umgås med min karl. Mysipysikväll blir det, eller hoppas på det. Jag är ju ledig imorgon! Oyeah, sova sova sova.. Ska bli så himla skönt! Men ska nog hoppa in i duschen och försöka fixa mig lite.. eller snart iallafall! Hej så länge :)





P.N - jag kommer sakna dig massor. Lycka till hjärtat! <3


Kommentarer
Postat av: patrooosa

tack gullunge:) Men nu är jag hemma:)!<3

2009-11-14 @ 14:54:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0