Suuuug

Godmorgon där.. Och jag är faktist vaken såhär tidigt på en söndagsmorgon. Inte illa va? Nej, men alltså.. Det är någon som inte kan va tyst när han kan gå upp. Men han försökte väl iallafall. Så jag tog på mig morgonrocken och satte mig här i soffan och glor på tvn. Ska väl göra det ett tag till, fast jag ska till affären också för jag är sugen på lite godsaker.. Kanske ska ta mig till ica då?


Men det blev inge bio igår! Fyfan vad sur vi blev när vi väl åker in dit.. Vi kollade först på internet, och då skulle det finnas platser. Asmycket platser!! Sen när vi kommer in och ska boka biljetter, så finns det knappt platser kvar. Inte bredvid varandra, inte på hela jävla kvällen! 3 platser kunde väl ha funnits?! Nej, tydligen inte. Jag hatar seriöst fölk, människor och alla d 2 benta individer ibland. Grrrr!!
 Så det blev Marieberg, Max och sen hem till Hällefors igen. Fast vi lämnar av E i ghn först, sen kör jag hem S och sen så åker jag hem och är social med min familj lite grann. Men sen vid 9 igen på kvällen så åkte jag till lägenheten. Då fick jag besök av sötaste Patricia här i lägenheten, oh sen kom älskling hem och va med en stund. Sen körde jag henne till ett ställe, sen åkte vi hem. Mys och mys på det! Vi kollade på Transformers.

Men idag då så ska jag väl försöka plocka ihop lite här, dammsuga kanske? Ska städa garderoben som är i hallen också, om jag gör det idag eller imorgon vet jag inte. Ska också laga mat här kanske, om jag känner för det och om det finns något bra att laga. Annars så ska jag åka hem till mamma och pappa och va där idag hade jag tänkt. Sen ikväll så åker jag nog hem hit igen för att umgås med min karl, eller vad det nu blir. Vi får väl se helt enkelt. Nej, nu ska jag nog ta mig till Ica. Men innan det så ska ja kolla vad som behövs handlas.. Hej!


Kommentarer
Postat av: ilona

ni skulle ha bokat på internet ;)

2009-11-22 @ 13:15:01
URL: http://iloonaa,blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0