Toffifee

Jag har bara latat mig idag, grymt skönt! Och är ledig imorgon med, oerhört skönt. Men är hundvakt imorgon också. Och sen inatt ska jag sova hemma för första gången på 10 nätter :p Har sovit hos min Patrik annars, älskar den sängen. Sover bättre i den, än den jag gör hemma. Men han jobbar natt + förmiddag inatt/imorgon så det är lite tråkigt att sova själv då. Men vi får ta det en annan dag, så kan jag få lite tid med han också. Jag gillar't! Sen så en annan anledning till att jag sover hemma är att jag ska laga mat till min pappa som vill ha lunch också.
Men annars så har Tolan varit här och sett på film/tv med mig, sen drog vi till Sofia som var i Mattias lägenhet och skojade lite. Hon är sjuker, stackarn. Men krya på dig! Och sen körde jag hem Tolan och nu är jag här hemma i huset hos mamma och pappa. Ska nog slå på en till film och götta mig med mina efterlängtade Toffifee som jag har tjatat om hela dagen. Så jag tog tummen ur röven och köpte dom själv.. Och sen så måste jag sluta handla så mycket småsaker hela tiden. (Inte bara godis, och mat och sånt) Utan det är mer saker. Pengarna försvinner fort som ögat ju från kontot.. Fy Sara, skärpning! Ja, och från och med nu ska jag bli snål. Undra hur det kommer att gå? Ajja, det spörs.

Nu ska jag se om canal+ har någon bra film att arbjuda, annars får det bli film från film-pärmen igen. Godnatt :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0