Hemma från Örebro

Hejsan.
Är nu hemma från Örebro och fick min tele såld.. 2000 kr till mig rakt i handen! Så då fick jag ju shoppa lite också, och åt mat på Shanghai gjorde vi också. Så jävla gott, men man blir så jävla mätt. Men vadfan, mat är gott! Men jag köpte mig detta;


En klänning från Gina Tricot, 249 kr.
Svart jacka/tröja, 200 kr.




2 par jeans från Cubus, 199 kr st.
2 st enkla behåar för 169 kr
.

Jag blev oerhört nöjd med min insats. Vad tycker ni om mina köp?
Så till helgen kommer jag vara väldigt fin när man ska på 40års kalas! :)

Men när vi kom hem från Örebro så blev det direkt städa bilen, och sen ta ur lite saker. Imorgon åker bilen på lagning (äntligen!). Så 06.15 imorgon bitti kommer någon och hämtar min bil för att ta in den till Filipstad. Skönt, då slapp jag göra det iallafall. Och nu är jag här och ska få ihop ett bra inlägg. Kanske går bra, vad tycker ni?

Men resterande av dagen vet jag inte riktigt vad som händer, ska kanske ner till sporthallen och se på damernas match (mitt gamla lag! spelar ej längre, men jag har mina anledningar..) med V och C(?). Eller så blir jag hemma istället.. Har inte tänkt så längt än. Men mot kvällen där så ska jag nog åka till lägenheten och städa och så. Ska ringa Patrik coh fråga hur det blir, för om jag ska se på match så blir det sent. Då får han hjälpa till och städa! Ofta jag tänker städa själv då :p Men sen så får vi se vart det blir, tror jag sover hemma här ikväll. Om inte surpuppan blir glad igen så blir det hemma antar jag. Äsch, vi får se helt enkelt! :)
 Nej, nu ska jag plocka ihop lite grejer och sedan kolla runt om vad som händer om en stund. Och ringa ett samtal om hur det blir sen. Ha en bra dag, så hörs vi senare. Puss!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0