Lördag

Sitter nu hemma och ska få i mig lite käk. När mamma väl har lagat ihop maten dvs, jag är hungrig nu. Men sen senare i eftermiddag så ska jag göra mig iordning en massa. Ska på 40års kalas ikväll.. Så jag ska göra mig fin tills dess, men vi får se om Vickan hinner komma och fixa mig. Hon jobbar ju! Men jag får väl åka till jobbet hennes istället så får hon göra mig iordning där ;b Det märks. Sen runt 5 tiden så kommer Patrik och hämtar mig så drar vi iväg på kalaset. Ska nog bli kul, men jag håller mig nykter för att jag ska nog köra på några ikväll. Men vid 21.20 så kommer Patrik ta sig hemmåt, så då tar jag väl chansen att blir med för att annars så har jag ingen som kör hem mig från Ghn. Men sen blir det leka emd mina vänninor, det gillar jag massvis!

Men nu ska jag väl ta mig något att äta och så, sen ta det lugnt framför en film och sedan göra mig iordning. kan försöka få ihop en bild på resultatet sen om jag hinner. Men ha en bra kväll, så hörs vi senare kanske. Annars imorgon. Ni som vill mig något kan ju höra av er på  mobilen.. Puss!




Fan, varför känns det såhär? :'/ Varför, varför, varför?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0