Fredag

Nej men gud vilken dålig uppdatering jag kan ha ibland. Jag hade saker att göra hela tiden igår, så jag hann inte med att blogga :/ Men jag kan berätta snabbt om gårdagen: Blev ganska okej sovmorgon, typ till 09.00 eller något. Sen blev det upp och äta frukost med min goding (fiket va tyvärr inte öppet som någon hade sagt!) utan det öppnar den 12e istället står det på dörren. Men jag och Patrik åkte hem till family Gustavsson och va där ett tag, han lastade på sin skoter och fixade lite. Sen åkte vi hem, åt mat och va allmänt sociala för att han skulle iväg senare. Och sen vid 4 tiden drog jag för att åka hem till Rambo för jag skulle vara hundvakt den kvällen, sen blev det träning (och jävlar vad skönt det va!). Jag är helt slut i kroppen än! Men älskling åkte strax efter att jag drog, usch jag saknar han redan! :/ Men han kommer hem på Söndag! Då blire massa mys ska ni veta, massor massor massor! Men vid 22.00 tiden så kom mor och far hem,så jag kunde åka iväg. Hela kvällen blev spenderad med Jocke, Emelie och Marcus.. Jag kom väl hem 05.00 imorse och sov sedan bara 4-5 timmar... Men jag kommer säkert vara svintrött ikväll! Nu inväntar jag mat, så mamma får skynda sig lite! :)

Dagens händelser: Som sagt, dagen börjar med mat! Sen tror jag det va tal på bowling, hoppas. För det skulle vara bra kul.. Vad säger ni E, J och M? Ni va ju taggade inatt, så vadfan! Och mot kvällningen vet jag inte riktigt vad som händer faktist, ska nog städa hemma hos mig idag eller imorgon iallafall. Någon som har några idéer om hur kvällen kan bli? (: Kanske kan bli lite vin och härligt sällskap? Förhoppningsvis.
Nej vadfan, nu kurrar magen på mig..  Dags att kolla om maten är klar snart. Blir en av mina favoriträtter - Hawaiikassler med ris! Men ha en bra dag, så återkommer jag när jag kan. Puss


Seriöst, varför inte bara lägga ner? Du förstör för dig själv och för andra när du betér dig såhär. Hur orkar du? I slutändan kommer du stå där ensam, men det är upp till dig. Vägen dit är det bara du som väljer :)


Kommentarer
Postat av: Åsa

Vi var inte så sällskapliga i Gstavsson´s huset, ja förtom barnen då. Ska vara socialare nästa gång. Kam

2010-04-09 @ 13:08:09
Postat av: viiic

vem är det sista till?

2010-04-09 @ 22:47:46
URL: http://vicrunqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0