Måndag, ny vecka och ny start

Hejdär. Jag är sååååååååååååååå glad idag!!!! <3<3
Som sagt, det är Måndag. Ny vecka, nya dagar och nya möjligheter. Gårdagen blev det årets första glass, i Grythyttan med Emlan, Patric, Linus och Joakim. Jävar vad gott det är.. Men jag va ju tvungen att ta schuuufårtin (jag är ej seriös med min stavelse!) sa Jocke! :o Resten av kvällen vet ni redan. GG och gos! (:

Och idag då; Morgonen började bra, vaknade äntligen upp med karln bredvid mig. Och det blev frukost på fiket! Men älskade salami/brie macka - du var efterlängtat kan jag lova. När frukosten hade gått ner i magen så åkte vi till Patriks far så han fick skruva lite. Efter 2-3 timmar kom min mamma och hämtade mig och jag va med henne ett tag. Nu är jag hemma i lägenheten och har faktist lagat mat, det blev något simpelt - Ravioli. Gick lätt ner i magen, mumms. Och nu så ska jag åka och tvätta bilen har jag tänkt, men Patrik säger att han ska med och titta på(?). Och ta hans bil! HAHA! Det tror han bara =) Haha, vi får väl se. Blir kanske grilla ikväll igen! :) Mumma på det!! Jag hoppas iallafall. Nu ska jag nog dra mig iväg, innan solen försvinner. Då kan det bli kallt, och då är det inte kul att tvätta bilen. Ha en bra dag, så återkommer jag. Puss


Kommentarer
Postat av: 2barnspappan

Måndag!? Näe. Här är det Tisdag! :P

Hur som så hoppas jag att du får en bra vecka =)

2010-04-13 @ 11:24:55
URL: http://brevetsomaldrigkomfram.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0