Nej men hej Lördag

Seriöst, vilken fint väder det är såhär på morgonkvisten. Blir alldeles glad när man stiger upp ur sängen. Solen skiner, fåglarna kvittrar - Love love love.
   Men morgonen blev att Patrik ringer och väcker mig, sedan säger han att han kommer hem på frukost igen(!). Så det blev att stiga upp, ställa fram allt på bordet och han bara behvöde sätta sig ner för att käka frukost. Mysigt va det faktist. Och nu är han tillbaks på jobbet. Skönt, då får jag tid för mina sysslor. Jag ska diska, plocka lite och göra mig iordning innan mor kommer och hämtar mig för att vi ska åka till mormor och hälsa på moster Carola som är här. Sen vid 14.00 snåret kommer Patrik och hämtar mig, för att vi ska till Filipstad för att äta Påskmat. Gud så gött det ska bli. Sen ikväll blir det faktist lite vin med nära och kära, och det gillas massvis. Inte sant boys and girls? (: Sen vart och när kvällen slutar för min del, vet man inte riktigt ;p Det märks med andra ord. Kameran blir nog med, för vem fan gillar inte att se roliga bilder? ;b Hur blir din dag och kväll? :) Men nu ska jag börja med mina sysslor, och sedan få iordning mitt hår. Det står åt alla håll och kanter just nu.. :/ Suck på det. Hoppas ni får en jätte jätte bra Påsk (: Glad Påsk, höll jag på att glömma att säga frästen.. Tack för mig, och hejdå på dig. Så återkommer jag när tiden och orken finns.

Detta är från en film, som det va 2 killar som skulle slåss till döden.
En annan frågade: - "Varför dödade du inte honom?"
En av dom som slogs svarade såhär: - "Den som inte kan förlåta saker genom livet gör att livet blir ett värre och hårdare straff än döden."
Men måste seriöst tycka att det stämmer faktist, bra jävla mycket.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0