Söndag

Hej!
Jag måste säga att söndagar är det skönaste som finns, man behöver inte göra ett piss. Söndagar är den aktuella "slö"dagen!! (: Inga affärer öppna förutom mataffärerna, bara bra program på tvn osvosv. Ikväll är det Gossip Girl, Wipe Out, Ballar av stål & The big bach theory på kanal 5. Och fler program är How I Met Your Mother, sen 2 filmer ikväll; Casino Royal & Wallander. Så jag ska nog bege mig till Ica senare innan programmen för att köpa lite namnam att ha till tvn ikväll. Va ett tag sen jag åt godsaker. Patrik kan ju glömma att han får röra tvn ikväll! Han har tvn 5 dagar i veckan, och jag tvn 2 dagar i veckan. Så han får faktist vara snäll och va lite social mot mig tycker jag :) Det va ett tag sen vi mös framför tvn en hel kväll.. Men jag älskar min goding för det! <3


 

Gårdagen blev ut med Emlan och Tolan, och vi drog hem till Robin för att träffa och vara med han lite. Men vi alla 3 va trötta så vi höll på att somna i hans säng. Victoria somnade iallafall, Emelie hade en skön ställning och jag stod upp som ett fån. Kolla tjejerna på bilderna ovanför så får ni se. Hahaha!  Det säger ju sig självt liksom. Vi va ju slitna från i fredags.. Ritkigt kul, och riktigt sent blev det och massor med alkohol.
 Men gårdagen blev ju grillning i silvergruvan/dammshöjden, och vädret va inte så jävla kul. Det spöregnade vissa stunder, och andra så va det blått på himmlen. Solen kom fram en liten sväng, och gissa vad som kom fram då?! Jo, regnbågen.. Den va lös starkt! Jag tog kort på den men då va den självklart inte lika stark, här får ni se.


Såg bättre ut IRL.

Nej, nu ska jag sluta tjöta så jävligt. Känner mig bara så pratglad och glad idag, jag har kommit på en sak som jag ska göra. Det får vi se längre fram om ni märker något annorlunda med lilla mig ;b
 Men nu så ska jag nog ta mig något att äta, och sedan plocka lite här hemma och försöka ha mycket mat klart tills min älskling kommer hem. Han är nog vrålhungrig efter dubbelskiftet. Sen åker jag nog kanske hem till Björnvägen för att va med dom lite. Sen så blir det mys på högnivå, i like.. Now, i love it! Så ni får ha en bra dag, så får vi höras senare. Mobilen finns alltid med om det är något speciellt (: Puss&Kram.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0