Ledig helg

Ja,i helgen är jag ledig. Så himla skönt! De kör så hårt med mig på praktiken! ;p Så jag behöver nästan flera dagars ledighet för att ladda om batterierna. Nej så illa ska det väl inte vara, men jag undrar seriöst varför jag är så himla trött. Och NEJ, jag har inge natt-aktiviteter för er som tror det. Snuskisar!

Men igår blev det ju godmat i Strömsdal, måste säga att maten är lika god som alltid!:) Och ännu godare va den nu, när den va gratis för min del. Tack för maten goding! :) <3 Trevlig kväll!
Sen så blev det av till Grythyttan för att Viktoria ville att vi skulle komma. Så jag, Fredrika och Niclas åkte dit, Johannes va ute på sina äventyr han! :) Efter en stund kom han med sin biltill Ghn, kastade bilnycklen till mig och drog bara. Så jag fick en bil så jag kunde ta mig hem när jag ville med sen. Så himla snäll! :) Sen blev det hem, och sova i tid. Så himla skönt. Kanske därför jag är så trött, för att jag sover mycket nu? Hoppas det är så iallafall, men man vet aldrig.. ;b

Ikväll så ska jag äntligen få umgås med Emilia! Vi ska prata, prata & prata mer! Va ett tag sen sist.. Så nu får vi ta ikapp det. Sen får vi se vad som händer, kanske blir en trip? Eller så blir det kanske brunnsjön? Ingen som vet vad vi tänker göra. Sen får vi ju se hur länge könan orkar med mig också! ;) hih (A)! Men det märks sen ikväll.. :)

Nu är hundvakt, är hos mor och far. De är på bowling, i Lindesberg tror jag! :) Ska väl kanske ta mig en promenad till verkstan, min bil är ju nere på verkstan. Ska se hur långt det har gått med isandet! Hon va lite isig... Dammsuga bort lite vatten, och så det inte är för blött! (: Sen får vi väl se vad som görs innan jag ska träffa Muuuliisen! :) Men ha en bra dag! Och en mysig lördagkväll, för en som ska ha lördagsmys! :) Pusssss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0