01012010

1 Januari 2010.
Några nyårslöften för er? Själv så ska man försöka hålla 3 iallafall! ;b Och sen kan inte någon förstöra det! Inte ens du, din fjant som tror att du är så himla duktig på allt. Perfekto-girl number 425!
 Gårdagen spenderades hos mamma och pappa, med god mat. Massa god mat, magarna sprack ju på oss nästan. Sen åkte vi vidare till Ghn för att fira lite där också. Där blev det fira nyåt med champagne och grejer. Tack för det, mycket trevligt var det. Och sen efter det så blev det hem, för att sova. Jag var svintrött!
 Och morgonen sov jag så skönt, så vi gick upp strax vid 12.00 tiden. Bra skönt var det att sova. Men jag gick upp och satte igång med maten, för jag var ju hungrig. Sen körde Patrik mig till mamma och pappa för jag och pappa tog oss en sväng i skogen med 4hjulingarna. Lekte av oss i snön med dom. Bra kallt var det, men det var fanimej värt det! Så jag ska väl ta mig ett varmt bad snart, så jag får tillbaka värmen lite. Sen blir det nog chilla i soffan och ta det lugnt. Ska packa upp min innebandyväska, för imorgon så ska det vara "24-timmars" innabandy turnering i sporthallen. Och jag ska vara med, fast det blir inte i 24 timmar. 13 lag är vi, som ska spela! Usch, jag kommer vara svin svin svin trött. Hur kommer jag orka? Men men, ni får väl önska oss lycka till!

Men vad händer annars idag då?
Jo, ska packa upp min väska och ta det lugnt i soffan som jag redan har sagt. Sen lite senare så kanske vi ska se på film med B & E, om vi inte har nå annat för oss. Patrik visste inte riktigt, han sa kanske. Så vi får väl se. Skulle bestämma det under kvällen. Annas blir det väl chillkväll, och ännu mer chill om jag ska orka med imorgon. 16 timmars innebandy typ, eller hur det nu blir. Whatever! Men nu ska jag hämta mina innebandykläder, sen bada och sen chilla framför tvn. Vill ni något så vet ni vart jag finns, och hur ni kan nå mig. Ha en bra eftermiddag/kväll. Tjuuuuu!


Kommentarer
Postat av: Frida Naess

Vilka ska du spela med på innebandyn imorgon? :)

2010-01-01 @ 17:39:13
URL: http://naess.blogg.se/
Postat av: Anonym

När blir det film då? :)

de blir ju aldriiiig :(

2010-01-03 @ 16:48:04
URL: http://belindaasiren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0