Tja Fredag!

Sitter nu hemma i lägenheten. Nyduschad och fräsch!
Men det blev ju som sagt Karlskoga med brudarna förut, eller de följde väl med när jag jobbade. Blev donken, och sen elgiganten. Hoppas telen funkar som den ska nurå.

Men efter det, blev det jobbet en stund till för att städa maskinen och köra det sista. Och efter det blev det mat hos min mor och far, så jag fick träffa Rambo och sen åkte jag hit till lägenheten för att jag skulle dusch aoch göra mig iordning. Så jag ska väl göra det strax, ville bara kolla runt lite på internet först. Men varför jag ska göra mig iordning är för att vi ska hem till familjens Gustavsson och äta mat. Kommer säkert bli supergott, det brukar vara supergod mat där. Är redan lite små hungrig! :)
 Men efter maten och vi har tagit det lugnt så ska Putte till jobbet, och när han drar dit så leker jag med mina brudar. My girls, and i love them. Vad vi ska göra vet jag inte än, men vi kommer nog på något som vanligt. Men jag längtar lite till imorgon också, tacomys med tjejerna! love.

Nej, nu ska jag göra klart det sista. Smink, hårfix och resten av kläderna.
Ha en bra kväll. Pusssssssssssssssssssssssssssss!!! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0