Onsdag

Wiiiiie.
Jag och raringen (Emilia) tog oss tid och umgicks igår. Vi drog till Strömsdal, sen till Jocke (klippdags) och sedan pratade vi mest och så. Om allt och lite till ungefär, massa trevligt va det. Blir mer innan du ska åka tycker jag! :) Min söt!
Och kvällen kom, så blev det matlagning med hjärtat (Patrik). Blev varma mackor i ugnen, och de blev faktist bra. Haha, iofs. Man kan inte misslyckas med det ;p Och sen blev det faktist en tidigkväll. Det va skönt att få lägga sig tidigt, eller jag låg och läste rättare sagt.

Och idag så har jag hunnit med lite småsaker. Jag har jobbat, varit och fått lite mat hos mormor, åkte till skåln för att fika hos E med Jocke och sedan blev det hem i stortsett. En enkel lunch på statoil blev det också. Nu sitter jag här, nyduschad och har startat en tvätt.. Ska strax klä på mig.. Men jag är sugen på att handla, men vad fan ska man handla liksom? Ska det bli en trip, för lite shopping? IKEA kanske? Åh gud, beslutsångest! Dags att bege sig iväg snart, eller så får jag ta det till helgen. Och nu fick jag slut på ord, så jag tror jag ska publicera inlägget ;p Hahahaha... Ha en bra dag.



Kommentarer
Postat av: Emilia

naaaw gumman dåååå!! =))) du är så söt! hörde jag att det blir kga på fredag??? :O <3

2010-07-28 @ 18:10:57
URL: http://miilaaaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0