Torsdag..

Ojojojoj! Imorgon är det en kort arbetsdag. Sen är det helg.. Och helgen kommer nog att spenderas i Hedparken med nära och kära. Kommer nog bli kul! (: Wiihuu. Taggad redan!

Men idag ska jag och min goding dra till Örebro när han slutar. Men han hade inge pengar att handla för, så undra vem som får handla? Jo jag ;b Får väl se, kanske kommer hem med en ny byrå? Haha.. Det märks...... :D Det är ju dags att ta tummen ur röven och göra någonting här hemma sanrt. Det ser fortfarande ut som en lat ungkarl (som bor här) med lådor och "onödigt" skit som står på golvet, som är ivägen eller inte används. Jag skulle gjort det veckan han va borta men hade inte rätt nyckel... :/ Nytt lås nere i källarn så vi båda har en nyckel vore ingen dum idé. Men det kanske bara blir en liten resa, bio kanske om jag har tur? Jani, vi får väl se vad han har planerat! ;) Jag ska iallafall komma hem med lite fina småsaker, så IKEA är ett måste. 

Meeeeen ja... Jag ska ta skriva upp lite saker som ska handlas. Och jag som inte vet ens vad som behövs.. Haha, det kan komma hem i stortsett vadsomhelst.
Jag måste fixa och göra mig iordning nu. Han är hemma om drygt en halvtimme.
Tjo Tjo Tja!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0