7-årig flicka våldtagen på bibliotek

En 7-årig flicka blev lockad in på en toalett av en okänd man på stadsbiblioteket i Södertälje i går eftermiddag. Där tror polisen att hon blev våldtagen. Några tonårspojkar såg hur mannen kom ut med flickan från toaletten. Den 7-åriga flickan var i biblioteket med sin mamma när en okänd man lockade in henne på bibliotekets toalett vid 14.30-tiden i går. Biblioteket ligger i Luna kulturhus som är en galleria i Södertälje. Mannen lockade in flickan på toaletten och det ska ha skett utan tvång.

Vittnen såg gärningsmannen
Polisen utgår från att det har skett en våldtäkt på toaletten. – Enligt vittnen ska mannen och flickan ha befunnit sig inne på toaletten en kortare stund. Exakt vad som har skett där inne får polisutredningen visa, säger Lotta Thyni, presstalesman vid polisen i Södertälje. En anmälan om våldtäkt har gjorts och polisen jobbar nu med att höra vittnen och försöka få ett bättre signalement på mannen. Den 7-åriga flickan hade inga yttre skador när hon undersöktes på sjukhus.

Söker iakttagelser
Flickan har själv kunnat lämna ett signalement på gärningsmannen. Polisen tror också att en grupp tonårspojkar har sett när mannen kom ut med flickan från toaletten. – Det var de som påkallade mannens uppmärksamhet, säger Lotta Thyni. Polisen är angelägen om att komma i kontakt med pojkarna

Källa:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7391133.ab 


Egna ord: 
Seriöst, hur sjuka människor finns det inte egentligen? Vem fan våldtar en sjuårig liten flicka? Hon har ju inte ens börjat fått alla kvinnliga former. Fan, jag blir bara så arg genom att tänka mig vad som har hänt. Faaaan! Hur vågar man ens? Det betyder ju att vissa har dåligt självförtroende och inte har något sexuellt umgänge med sin partner, och därför måste våldföra sig på små ungar som inte kan göra sig till försvars. Fan, ta någon i er egen storlek så kan ni få smaka på er egen medicin. Då kanske ni får kämpa för en gångs skull, och få lite smällar och ännu mer skit tillbaka, eller vänta. Sök hjälp istället, låter bra mycket bättre. Gud, stackars flickan. Hon kommer ju ha men för livet efter denna händelse.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0