nittonde juni.

Jag vet! Dålig uppdatering....
Men igår så hade jag i stortsett fullt upp, jag va med Jessie och Amanda till Hälsans hus för att prova gymmet lite. Och det gick bra, va skit roligt. Funderar faktist på att köpa ett kort dit, men det är dyrt. MEN - Ska man vara fin, får man lida pin...
Men resterande av gårdagen blev att göra sig iordning hemma hos mor och far där jag hade glömt plattången. Sedan blev det en skogstrip med Amanda, god mat och samt träffa en gammal god vän i mörttjärn. När vi va där så kom Robin och Rickard (som jag skrev i förra inlägget, flygelholm alltså) dit och va sociala. Jag börjar seriöst undra om Rickard är döv, för det enda han sa igår var "va".. Sen blev det hemgång, och umgås med min underbara man. Och sedan blev det läggdags, jag va bra slut igår..! Och igår så va det en liten speciell dag, jag och Patrik har varit tillsammans i 2 år och 9 månader igår.. :) <3
Idag: Klockan stod på ringning vid 09.00. Fast jag vaknade före klockan :/ Självklart när jag äntligen får sova, nej då vaknar jag tidigare istället. Men jag gick upp åt frukost, sedan bar det iväg till Karlstad med mor och far, och min lilla älskling - Rambo! :) Först blev det IKEA och där handlade jag sängkläder+lakan, toaborste, skalare, doftljus, värmeljushållare, batterier, kaffepulversbrukar (det va 3 brukar i 1) mm. Kom inte ihåg allt :p Sen blev det åka till Bergvik och handla. Där hittade jag inte så värst mycket, men på Stadium hittade jag ett par skitsnygga jeans (som självklart va på rea, tur jag har!) och ett fint linne i olika färger. Mycket nöjd, så  nu har jag kvällen räddad med klädvalet iallafall ;p Och apropå kvällen.. Ikväll så ska jag, Jessica och Amanda prova Zumba fitness. Undra hur det kommer att gå? Tror det kommer gå bra, efter vi har provat på det så ska vi också äta ihop och bara snacka lite gojja (: Liten tjejkväll och det kommer bli en underbar kväll, och mycket roligt kommer vi också ha. Sen när natten börjar närma sig så ska vi ta oss in till Örebro för att hämta Jessicas pojkvän Jim. Han är och har apkul (hoppas vi på!) i Örebro med sina pojkvänner. Men han måste bara bra jävla kanon, annars hämtar jag/vi han inte (A) Sen när vi väl fått hem han och fått han i sängen så ska jag bege mig hem till min karl som troligen ligger och snarkar när jag kommer. Jag känner på mig att det kommer bli en lång och ännu längre natt. Men det gör ingenting, bara jag har kul så! (:

Nej, nu ska jag försöka kolla runt lite mer på nätet det som jag ligger efter med och sedan så ska jag faktist packa lite saker som ska med hem till Kekka! Ha en bra kväll, puss!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0