Gamla godingar, så underbart

Grease filmen var alldeles underbar. Blev sugen på att fixa hem lite grease låtar. Och gamla godingar. Sån musik som man aldrig tröttnar på. Kanske dags att bränna en skiva? Det ska jag! Och jag ska lägga in lite låtar från världens bästa artist och människa - Jonny Cash!

Men annars så blir det nog se på filmen "Alice in wonderland" ikväll med trevligt sällskap. Filmen är fixad iallafall, sen om den funkar dit vi ska är en annan femma. Det spörs. Ska ta med mig lite godsaker, för det har man faktist när man kollar på film. Och apropå hackkörv, så har jag beställt hem lite grejer från internet. Det är efterlängtat! Kommer nog gå bra detta, hoppas bara det funkar.. Annars är det bara en piss sak! (: Men det återstår och ser när det väl är klart. All lycka till mig!
Och ikväll är det ju hockey på tvn också. Färjestads BK - Skellefteå AIK visas på tvn.. Heja Färjestad förfan, vinn bara vinn!!

Nej nu ska jag få ihop den dära skivan, sedan bege mig bortåt för att handla och sedan åka vidare. Kvällen kommer nog avslutas förhoppningsvis med en kopp java hos Mr. R innan jag ska hämta min älskling på jobbet. Men ha en bra kväll. Puss



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0