Godkväll

Nu har jag äntligen hämtat min karl från jobbet, har saknat han faktist. Är väldigt myssugen och ska tokkrama på han när vi ska lägga oss. Men innan det så ska jag efter lite på internet om det är han något roligt. Sen ska vi väl ta i akt och verkligen umgås med varandra lite tror jag. Inte ofta vi verkligen umgås. Och nej, bara för att vi bor ihop så gör vi inte saker och så som många tror! Man har inte samma relation då, för er som inte förstår. Man har en bra relation, men som sagt. Vi umgås inte tillsammans så som man kan göra annars. Haha, svårt att förklara detaljerat.. Men hoppas ni förstår, det borde ni som har en sambo göra iallafall? :) Men vi ska väl se lite på tv, sen lägga oss. Vi är båda trötta, jag fixade iordning nyss lite käk (eller tog fram) åt han. Snäll jag är!! (: Men för övrigt så hade jag inte mycket mer att tillägga (:

Eller jo, lite kanske. Ni som fler bor ihop med sin partner, hör gärna av er och berätta hur ni har det och hur det funkar och så. Lite kul och se om många har det lika och gör lika saker och sånt. Hur är era liv tillsammans, och vad gör ni och sånna saker? :) Hör av er! Men nu så ska jag kolla klart på internet och sedan stänga ner datorn. Godnatt på er sötnosar :)


Kommentarer
Postat av: belinda

jag förstår vad du menar :) bara för att man bor ihop så behöver man inte vara konstant och så ;b har man inget annat för sig så är de klart att man kanske umgås med sig partner, men så som du sa, de är svårt att förklara :p

2010-03-23 @ 11:29:06
URL: http://belindaasiren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0