Hej Söndag

Fan vad dåligt jag bloggar ;/ Men tur att ni står ut och läser iallafall (: Läsarna stiger mer och mer ;p Kan berätta lite om helgen, har varit en underhållande helg må jag säga:
Fredag så blev det Örebro med älskling, och med min vanligt otur så blev det inte mycket handla. Hittade bara ett par skor, blev puma skor. Lacosten va för stora! :/ Och hittade ett skitfint databord, men självklart så fanns inte rätt storlek och färg på lager och inte i hela Sverige förutom Stockholm! Fyfan.. Otur? Japp! Men vi ska väl in snart igen och handla det, så vi får någonting gjort. Fick hem en hylla iallafall och den är ihopsatt och klar :) Patriks prispokaler står där inne, jätte fint :) Men som sagt, databordet kommer snart hem ;p Jag SKA fan få hem det!
Lördagen spenderades med Victoria, Niclas och Joakim. Jag blev tydligen chaffis till Karlskoga i sjufårtin! :) Det va en rolig resa. Gaspedalen i bött? Ja, det gillar vi. *fniss!*
Söndag: Och idag då, det är såklart slappdagen. Ska äta god och och chilla idag. Är bra sleten, har inte sovit värst mycket nu på senaste tiden. Vet inte varför, men det får jag nog reda på snart. Hur har din helg varit? :)

Nej vadfan, klockan rinner iväg nu. Ska iväg nu.. På återseénde :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0