Hornen kommer fram



Såhär står det på aftonbladet;

Men vänta. Vad är detta? I den 101-åriga kinensiska kvinnas panna växer... ett horn. Familj och vänner är chockade över utväxten. – Det ser precis ut som ett gethorn, säger kvinnans yngsta son Zhang Guozheng, 60. En bild som väcker stor häpnad florerar i världsmedia i dag. Den föreställer den kinesiska kvinnan Zhang Ruifang från byn Linlou i Henan provinsen med ett horn (!) i pannan. Började växa förra året. Utväxten började växa på kvinnans panna i mitten av förra året. – Först trodde vi att det var ett födelsemärke men sen började märket växa rakt utåt, säger sonen Zhang Guozheng till nyhetssajten whatsonxiamen.com. Nytt horn på väg. I dag är hornet på mammans panna sex centimeter långt. Och ett nytt är på väg ut på höger sida. Precis som på ett djur. Familjen vet inte vad utväxten beror på men de kan inte sluta tänka på att det ser ut precis som ett djurhorn. Hudcancer. På svenska kallas fenomenet hudhorn och är ett resultat av hudcancer. Hornet växer på en tumör som nästan alltid är elakartad. Hudhorn lika stora som kvinnans är mycket ovanliga.

Liksom, vad fan ska man tro egentligen. Är det självaste djävulen som kommer fram eller vadå? Jag kan inte förstå vad fan som händer liksom. Ibland känns det som att vad som helst kan hända.. En artikel förut liksom va att det regnade fisk.. Vad fan tror på något sånt när man hör det annars liksom. Hallå världen, vart tar du vägen?

Ni hittar artikeln här - http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article6747422.ab.
Tack för mig :)


Kommentarer
Postat av: Mirka

Fyyyyy vad äckligt! :o

2010-03-09 @ 17:51:40
URL: http://mirkas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0