Idag är det ingen vanlig dag

... För det är Emmas födelsedag! Hurra Hurra Hurra!


Grattis på 17-års dagen Emma


Nej men godförmiddag. Som sagt så fyller Emma år idag, grattis (igen!). Jag har varit ute och gått en lagom promenad nu på morgonen med 2 vovvar, helt okej. Det var skönt faktist! Sen blev det handla frukost, och sedan åka hem och äta frukosten med älskling som hade vaknat till då! :) Nu sitter jag och väntar på tvätt.. Fan, det värsta som finns är att bara sitta och vänta. Men jag får väl plocka lite här hemma så tiden går snabbare eller något.
Ikväll blr det nog ingen träning inte, för jag ska nog på kalas ikväll. Emma ju... Sen ska jag hinna med att ta in hundarna innan det blir alldeles för mörkt åt dom tror jag, eller om mamma gör det. Har inte riktigt bestämt hur det blir än med det. Sen blir det faktist tvn, för det är 2 bra program ikväll! Desperate Housewifes och Cougar Town! Missa inte det, speciellt inte Cougar town. Det är sjukt bra ska ni veta!!! :) Men nu börjar jag bli lite rastlös, dags att sysselsätta mig lite innan det är dags för hänga tvätt och för att laga mat till mig och min älskling (: Ha en bra dag. Puss


Kommentarer
Postat av: Jessica

Joooo du ska trääna!!! :'(

2010-03-16 @ 10:37:47
Postat av: Emma

Taaack Sara :) DU SKA PÅ KALAS IKVÄLL !!!!! :D

2010-03-16 @ 10:39:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0