- måndag

Bloggtorka!
Men det ska jag se till att förklara vad som har hänt eftersom det har varit sådan bloggtorka.
Min lediga helg har inte direkt varit ledig, jag har haft fullt upp. Knappt sovit något på nätterna, och hela tiden varit aktiv. Barnvakt, festat, umgåts med nära och kära. Mina släktingar har faktist varit här! Det har faktist varit skönt att inte ha "tid" för datorn. Jag känner mig mycket bättre, kanske är bra då? Tänker inte så mycket på en del saker, och känner att jag blir friare. Ska kanske sitta här lite mer sällan? Hmm, vi får vl se vad det blir utav det. Kanske blir starkare när jag är här och ser något jag inte vill se. Om ni fattar? ;p

Men idag har det varit på praktiken, sen åkte jag till mor och far för att se lite mer tid med dom där. Och sälvklart Rambo..  Efter det blev det hem för att duscha, sedan dra till Emelie och se på film. Tyvärr så hann vi inte så långt på filmen, utan vi blev störda utav en sak. Så himla fjantigt alltså! Fan! Att du alltid ska tro det värsta.. Fan säger jag igen! Att du aldrig ger dig.. Du har fått allt om bakfoten, som du brukar lyckas med.
Men jaja, jag ska inte sura ner mg för det. Jag och Emelie tog oss en trip iallafall, fick hämta upp Runken, Fredde och Billy vid busstationen eftersom de kom hem från ålandskryssningen. Blev en stund där, prata och umgås. Sen drog jag hem, för att få i mig lite mat. Men det blev för mycket kan jag lova, nu orkar jag inte röra på mig för mycket! :D hahahaha! ;p
Men nej vadfan, mina ögon är bra trötta och jag med såklart. Ska slå på något bra att somna till, för imorgon är det dags att gå upp igen.. Men en sak är ju bra, jag har roligt där iallafall! :)

-> http://saruupullan.blogg.se/2010/november/-torsdag-2.html <-
Och för er alla nyfikna jävlar. Ni som trodde att jag hade haft hem någon pojk kan sluta tro det. Sanningen med DETTA inlägg var att det var RAMBO som va min myskompis! Sug på den ni! HAHA!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0