Eh ja..

Ja, nu är det kvälla! Jag har ju som sagt varit på 18års kalas idag, fick en skitgod smörgåstårta. Grattis igen Kusse! Och sen har ju en till som fyller år, jo Mattias! :) Grattis Plutten :)
Och sen åkte jag iväg och tränade, eller jag provade på ett nytt pass. Va faktist svårt, men roligt. Och bra musik dessutom (: Efter träningen så blev det hälsa på Erik, han ville att jag skulle komma och hålla han sällskap och umgås lite. Och sen fick jag besök när jag kom hem, fick en liten Ikäj på besök.. Han stre och stre och stre, vad munnen är aldrig tyst på'n! (: Men nu så är jag själv, och kommer få vara ensam hela veckan.. Eftersom jag ska jobba, men vad fan gör man inte för pengar? Oj, lät lite dumt!! :) Men de tär ju svårt i dagens läge att få jobb, så man tackar ja till det mesta ju. Och jag som bor ensam behöver det verkligen.

Men nu så ska jag väl stänga ner datorn och se klart på filmen.. Och lägga sig i tid är det som gäller ikväll! Arbete heeeeeeeeeeeela veckan lång...




Vem har du blivit? Djävulen själv?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0