Söndag

Hejsan. Detta är en liten sammanfattning om helgen..
I Fredags drog ju mor, far och jag på Teknikmäsa i Stockholm. Va väl hyfsat intressant, men va mest för att göra något med mor och far jag följde med. Vi gör inte så mycket längre.. Men lite intressant va det. Det är häftig vad maskiner kan göra alltså.
Igår så blev det lite chill, fick besök av Ica, Emelie, Hanna! :) Sen kom Patricia och Maria en kortis. Vi drog till Ghn och umgicks med lite folk. Mycket trevligt! Sen åkte vi hem, eller Patricia och Maria drog bra tidigt. Tack vare Emil som hämtade oss efter mycket om och men. Tack Ekaay!!! Då blev det hem till mig, och där blev det lite mer folk... Men det blev inte sent som tur va! Jag behöver vila upp mig så mycket som möjligt nu innan jobbveckan börjar.
Idag; Matlagning snart iallafall, sen bär det av till Bvägen för att umgås med min älskling (Rambo). Sen ska vi iväg på 18års kalas! Kusin fyller år, och blir stor tjej. Och vid 17.30 så tror jag det blir träning! :) Kommer nog bli kul! prova på något nytt liksom (: Och ikväll blir det tvkväll bara, grymt skönt! :) Tagga till för arbetet... Wie..

Min kommande vecka:
Måndag: Jobb 7-?
Tisdag: Jobb 7-?
Onsdag: Jobb 7-?
Torsdag Jobb 9-?
Fredag: Jobb 7-?
Lördag: Jobb 9-?
Söndag: Jobb 9-?

Så nu kör jag på! Men det är bara att nicka och ge nu när man är så pengakåt. Pengar behövs, hela tiden!
Men nu så ska jag fixa lite käk, sedan bege mig bort. Peace.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0