2,5 timme

Igår blev det en alldeles fullspäckad dag.
Slutade vid 16.00, drog mig hem och fick i mig lite mat. Sen tog vi en badtur i sörälgen, och jag ville bättra på brännan så jag låg och götta mig i solen. Varmt och skönt, synd att man inte kan ligga där tidigare på dagarna.. Eller om det kan vara sol när man är ledig, nejdå... Det ska vara som varmast väder när man jobbar... Jävla väder! Kan aldrig bli riktigt bra.
Sen drog vi till våran sommarstuga där mor och far va och götta sig, tog oss en liten snabbfika. Fick även träffa min lilla prins - Rambo en sväng.
Och en stund senare så drog vi hem, jag böt om och sedan blev det en långpromenad med Emelie&Daisy. Det va sjukt trevligt, och sjukt roligt. Hundarna fick tupp-juck efter vi hade slängt/buttat ner dom i vattnet vid krokborn. De bara sprang och jaga varandra och hade kul. Sen började vi röra oss hemmåt, och då hälsa vi på Jocke och deras nya familjemedlem Oliver. (En hund alltså!). Alla 3 vovvsingar sprang runt och lekte, fast Oliver va mer kaxig i början ;b Men sen kom även han igång. Så alla 3 va nog hel nöjda sen efter dagens slut. Och hela promenaden eller turen tog 2,5 timme! Vilken förjäkla lång promenad! Bra, nyttigt och roligt va det! :) 

Och på natten brukar Johannes ta med henne ut och kissa, men inatt så rörde hon sig inte ens. Hon vägrade följa med Johannes ut. Han peta på henne, och frågade om hon skulle med ut.. Men nejdå. Det skulle hon inte. Men med mig ska hon, hon hoppas till och med upp i sängen nu för tiden. Bra väckarklocka.. Men så äre, ett liv med en hund! :) Och jag klagar inte, eller bara lite ibland när hon är dum ;p



Och jag har även kommit på en sak.
Jo det här med blogga.. När jag är på jobbet så har jag tid, och kan publicera 3-4 inlägg om jag har tråkigt. Men när jag är ledig, eller är hemma så har jag aldrig tid. Har knappt tid att betala räkningarna. Hur kan det komma sig tro? ;p


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0