Och helgen..

.. har varit heeelt okej! Här kommer en sammanfattning:
Fredag: Då så kom Ica hem till oss, och vi hade fredagsmys. Trevligt, prat och godsaker stod på listan. Och sen åkte vi ut en sväng. Sen blev det en tidig kväll, för att tagga Lördagen.
Lördag: Vi gick up i tid, sen åkte vi och böt bil med Johannes föräldrar (han har tyvärr fälgslag på sin, och inte vågar åka i den). Så tog vi den, och åkte till Nora-marken en stund på dagen med 2 av mina kusiner. Även Maya fick följa med och träna lite mentalt bland massa folk & hundar. Och kan säga redan nu att hon skötte sig kanonbra! Hon är så folkkär, så hon ville ju hälsa på allt och alla. Men annars höll hon sig bredvid mig och lyssnade. Det är så en hund ska vara.. Duktig tjej!
Och på kvällen så hade vi hundvakt till Maysan, då hon fick vara hos mina föräldrar under natten. För då var det paaaaarty! Så förkaka hos mig - AmandaFredrikaSofia kom hem till mig. Sen skulle ju Tolan köra, men hon va så himla seg så vi hittade annan skjuts. Men träffade henne där nere  i parken ändå! :D Sen så körde hon och jag hem M.S (eller ja hon körde) och jag blev med som sällskap, för de blev en jävla lång tur ut i skogen. Efter den bilfärden åkte jag hem, och sov. Tidigt! ;O Men tur det, för gårdagens förmiddag var tamejfan inte rolig... Fy faan säger jag! Men jag blev människa mot eftermiddagen igen.. Det är hårt att ligga på topp! ;)



Tack för kvällen tjeejooooor!
Och alla andra som jag träffade under kvällen! :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0