Kissar inne?

Maya har kissat inne 3 ggr denna helg. Första gången va hos min mormor i Lördags. Va ute med henne en sväng innan vi gick in för att äta. Men ändå kissar hon på mattan. Sen imorse - Jag hörde henne va uppe och gå vid 05.40 tiden, men inge gnäll. Så då ligger jag kvar i 20 min till (min klocka ringer 6). Och när klockan väl ringer, så kommer hon superglad ifrån hallen och sätter sig ner bredvid mig. Jag berömmer henne och tycker att det är bra att hon inte hoppar upp i sängen och väcker husse som ligger där och sover. Men när hon går emot hallen så hör ja hur det rinner av henne... Då satt hon och kissa, det va därför hon inte hoppade upp.. Sen när jag kom ner så hittade jag yttligare en blöt fläck precis vid ytterdörren.. Så jag kastade mig på kopplet och gick ut en tur med henne, och hon kissade minst 10-15 ggr.

Hon brukar vara duktig och tala om/pipa när hon vill ut. Hon brukar INTE kissa inne annars. Varför gör hon såhär? Är det löp? Kan någon förklara för mig varför hon gör så? :) ´

Och JA!, hon får sina dagliga promander och aktiviteter. Så tro eller nämn inget annat om det. Bryr mig mer om hunden än mig nästan! =) Hon är min lilla ögonsten! <3


Kommentarer
Postat av: Jessica Bergqvist

Hon kanske har urinvägrinfektion? Eller löp, hittade blod på golvet här hemma så nu löper Lovis. Och Lovis kissar dubbelt så mycket när hon löper!

2011-12-19 @ 13:11:46
Postat av: Joohie

Det låter precis som att hon ska te o löpa..kan det vara de tror du?

2011-12-19 @ 21:45:21
URL: http://joelena.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0