Another Monday

Först måste jag berätta lite om igår kväll.
Igårkväll så sov jag och pojken hemma hos mig. Och han gick och la sig vid 8, halv 9 eftersom han går upp halv 3 om nätterna. Klart man går och lägger sig tidigt så istället. Men igår satt jag uppe längre vid datorn, och kollade runt lite grann, på all toch ingenting. Det tog ungefär 2 timmar så gick jag och la mig. Men jag va lite pratsugen, och började disktuera lite saker med han. Lite mer seriösa saker.. Och han tyckte likadant, han liksom gick med och föreslog saker som jag aldrig trodde han skulle göra. Jag blev lite paff! Men visst, jag blev ju glad av bara tanken och att han verkligen vill och att det kommer inträffa.inom snar framtid (Vad det är, nämner jag inte här. Folk snackar så jävla mycket skit!) Sen imorse vaknade jag upp, och hade ett brett leende på läpparna! :) Sen ringde Johannes och började prata.
Sen frågade jag: "Vad tyckte du om våran diskussion? Ville bara dubbelkolla dig."
Han svarar: "Vad pratade vi om igår? Jag minns bara att vi talade om X." (Det va en sak vi talade om vid 9 tiden). 
Men det visade sig att han inte kom ihåg vad vi pratade om. Tror du mitt leénde försvann för en kort stund där eller? Jajjemän! 
 
Men annars va min dag bra. Jag har varit duktig och fixat här hemma. Jag har bytt gardiner, bytt sängkläder, dammsugit, diskat, plockat ur min garderob och lagt saker ner till mitt förråd. Nu blev det ganska tomt åter igen, vad ska jag fylla upp med det nurå? Har även hunnit med att  äta hos mor och far och tagit en långfika med Evelina på fiket i Grythyttan. Och sen återigen till Bvägen en sväng. 
  När jag kom hem till mig igen, så spenderades kvällen med Jocke ett tag. Tala och umgicks lite, mycket trevligt. Sen kom hjärtat! Då stre vi allihopa med varandra. Kul det är att härja med folk! ;p Annars har jag seta framför tvn och myst med mig själv, karln ligger ju och sover... (Så undra vad vi ska prata om ikväll?! *asg!*) Så för mig ska jag slå på en film och försöka få tiden att gå lite. För imorgon bitti kommer min andra rara goding - Den bästaste Rambo! Så ha en trevlig natt så återkommer jag, gooooodnatt! (:


Min lilla plutt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0