Söndag!

Helgen har varit helt okej faktist. Både fullt och inte fullt upp.
Fredag: så blev det ganska tajt med tid. Jag jobbade mellan 7-13, åkte hem till mor och far och tänkte få i mig lite mat. För jag skulle med Johannes vid 14 igen. MEN, han ringer ungefär 13.05 och säger att vi måste åka om 20 minuter. Så det va bara att slänga i sig lite mat och försöka hitta nå sköna kläder att ha på mig. Och det gjorde jag med.. Fick 2 minuter till övers innan han kom och hämtade mig. Sen blev det att åka med han i lastbilen från 14-23.00! En helt okej kväll, slutade bra också. Så kul och mysigt där i hytten. Min lilla plutt! <3 
Lördag: (igår) så ringer Anna och ville ut och promenera. Skönt tänkte jag! Så jag åkte och hämtade hunden hos grannen (hos mina föräldrar). Hundarna lekte och lekte! Sen blev det promenad, och hundarna va ju redan trötta efter allt bus. Så jag underar seriöst hur de orkade gå långpromenad också! Men kvällen slutade med skräckmys med Anna, Emilia och Linda! :) Fan vad rädd jag var, usch och fy alltså. Men kom hem inte så sent, typ 02.30 iallafall :)
Söndag (Idag): har tokstädat hela förmiddagen.. Diskat, dammsugit, moppat golvet, plockat, lagt in rena kläder i garderoben mm. Nu luktar det gott! Och jag har även hunnit med att solat med Emilia och Patric, och varit på Billiga Niclas. Och där fick jag syn på något, kommer få mardrömmar. Kan idioter som X få jobba överhuvetaget? Får dom vistas ute äns?! Jaja!
Men ikväll så blir det matlagning. Och blir så mycket som Tacos och BingoLotto! Hoppas på en storvinst. Va nära förra veckan!! Tänk er, en ny bil! FAN, geeeeeee mig! :) Sen tror jag Jocke kommer och äter med oss också. Va trevligt! Och jag ska baka kladdkaka hade jag tänkt! :) En dessert skadar ju inte.

Men nu ska jag ringa karln, och säga att han får komma och hämta mig på Björnvägen. För jag vill hem, och göra klart det sista. Ha en bra söndag ni alla, och lycka till för er som också ska spela Bingo ;);) Puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0