Sista Januari!

Ja, här va det fanimej en jäääävla bloggtorka. Men det är inte så himla konstigt eftersom man inte har tid så värst mycket. Sen så har jag inte varit hemma på en vecka heller. Men konstigt nog så är det mer stökigt här hos mig, än hos karln där vi har varit i över en vecka... Hur kan det gå ihop?

Men jag kan meddela lite vad som har hänt.
* Hade tjejmys i Lördags med mina vänner. Va riktigt trevligt, lite skräckfilm va med på hörnet. Lite läskigt, men kul. Mina änglar, i love you guuuuuys!
* Resan är avbokad. Tack vare att 2 st ballade ur, så avbokade vi allt. Man blev inte så värst sugen på att åka när det har varit så mycket krångel hela tiden. Att en del aldrig blir nöjda..
* Jag ska flytta åter igen. Men när är oklart. Det är så att hyran ska höjas, och då går det inte runt med pengar eftersom jag inte har nå jobb än. Är timvikarie tills vidare. Ska nog flytta till hus istället, med karln.
* Som ni läste, så har jag blivit timvikarie på min praktikplats. Så praktiken är avklarad. Känns skönt! Att få betalt när man drar iväg på något sådant. Då kan man le extra mycket när klockan ringer på morgonen.  Ska söka nytt ställe, och söka ännu mer jobb. Kanske ska dra mig mot Filipstad, Karlskoga, Örebro, Karlstad? Komma bort från alla idioter. Trodde jag kunde lita på en del, men så fel jag hade. Speciellt dig!
Det va lite av det som har hänt iallafall.


Ja, jag kan ju tala om att jag är redan rastlös. Praktiken är slut, och vad fan ska jag göra nu? Jo, leta mer ställen avv jobba/pha raktik på. MEn kan inte leva på praktik. Måste ha jobb! 
Men annars idag, så ska jag städa.. Tänkte slå på dammsugaren och få ihop lite rent. Sen inväntar jag att Anna ska ringa och säga att det är kaffe-dags. Så jag ska ta mig till henne, och umgås lite..  Sen ska jag väl ta mig hem och bara ta det lugnt. Kommer vara lite ensamt nu om kvällarna, men så är det. Pojken jobbar em, och kommer sent inatt. :/ Men jag har klarat mig förr, varför skulle jag inte klara av ensamheten på kvällarna igen? Jag är en stark flicka!

Nej, måste nog börja städa nu... Innan jag slår latsidan till för mycket (och den brukar inte finnas överhuvetaget annars, men nu gör den).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0