Tisdag

Och har haft eftemiddag, började 13.00-21.30!
Men idag har jag faktist hunnit med bra mycket! Klockan ringde 08.45 (FAST jag började 13!) för att jag tänkte att jag skulle upp i tid, för att kunna lägga mig i tid också. Men imorse när klockan rinde där strax innan 9, åkte jag och hämtade Skip (Johannes mors hund) och tog mig en långpromenad med han. Va borta drygt en timme.. Sen blev det åka till Arbetsförmedligen och kolla hur det ligger till med praktik och ersättningar och sånt. Allt flöt på! Sen åkte jag till mor och far, tog mig en promenad till med Rambo godingen, sen fick jag i mig lite käk. Sen jobba i 8,5 timme! Jag lovar, jag är skit trött nu! :) Men skönt att få hoppa i sänga också, ska försöka somna in ensam.. Pojken har ju EM, kommer hem om 6-7 timmar eller nå ;p haha! (:


OBS! (Läs om du måste.. Väldigt irriterande text!)
Men en sak fick jag reda på häromdagen.. Seriöst, hur fjantig får man va? Diskuterar saker som va för några år sen bakom min rygg? Vänta nu, sa inte du att du inte snackar skit? Nej men visst, gör det bakom min rygg istället. Åh herregud.. Vilken fjant! Och sen en annan sak.. Försöker ni göra mig arg eller något? :p Du som va min vän, som jag trodde att jag hade vid min sida öppnar käften lite för mycket.  Sen att du ska ta mina vänner ifrån mig!? :P Jag vet inte om jag är sur, besviken eller förbannad. Nu inser man vem du/ni (jag ska väl säga ni, för de handlar om 2) egentligen är. Ni är dom som ni alltid har varit, enda sen skoltiden.. Väx upp är ett bra tips! Vissa kommer tydligen aldrig ifrån det.. Ni kommer nog aldrig växa ifrån det heller för den delen. Vem försöker jag lura egentligen?? :S "Dom som försöker övertala andra att dom har det bra/bättre visar sig i själva verkat att det är dom som har det dåligt". Så sant som det är sagt!
Oavsett vad ni än säger, får man tillslut reda på det, vem och vad som har sagts.
Så kom till mig och öppna käften istället för att snacka så jävla mycket skit bakom ryggen.



Men jaja, jag ska väl lägga mig och se på filmen jag började på :)
Sen försöka varva ner och försöka sova. Klockan ringer 0600 imorrn bitti.
Tjollahoppsansa!! :):) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0