Söndag

Och det innebär jobb ikväll, och jag är inte alls taggad. Jag vill bara lägga mig för att sova, och fan vad jag längtar till vecka 26, då jag får börja jobba på Ovako! Då kommer jag börja må bra, och min hälsa och kropp mä ännu bättre när man får vara vaken och arbeta på normala tider.. I love my life <3

Men annars denna helg har varit helt lugn faktist. I fredags så blev det åka och kolla på Malins student! Jätte fin va hon, och jag va halv död. För efter natt-skiftet så sov jag aldrig något. Utan jag gjorde mig iordning och vi drog till Örebro vid 10.00 tiden! Så jag fick inte sova påsäkert 30 timmar! Men det tog jag igen sen, la mig halv 10 på kvällen och sov fan 13 timmar natten som kom  då. Och det va mer än looovely!
Igår (Lördag) så blev det också lugnt; Åt hos svärföräldrarna, sen drog vi till hällefors igen. Hämta då upp Sanna och 2 till, sen drog vi till Filipstad, men det va lika tråkigt som jag hade trott så vi åkte hem igen. När vi va i Hällefors igen så åkte vi ut till sången och tog oss ett nattbad i regnet. Men fan så varmt det va, det trodde jag inte. Men skönt va det! Och vid 04 kom jag hem imorse och tyckte att det va dags att lägga sig och det gjorde jag. Fan så skönt det va att bara ta det lugnt! :) Och få sova, men morgonen gick väl inte så bra. Älskling hade tänkt sig försöka va snäll och öppna så mycket fönster och dörrar så det inte skulle vara så varmt åt mig. Men tyvärr så stod det en dörr och gnällde (korsdag) så jag vaknade lite för tidigt. Men jaja, bara att gå upp och försöka se glad ut. Humöret kommer nog fram.
Och idag är planerna alldeles för lugna. Älskling ska harva gården, jag ska (ehm...) vet inte än. Men vi ska iallafall först äta lite mat. Och sen tror jag att jag ska slå på en tvätt, eller om jag gör det nu efter detta inlägg. Annars hade jag tänkt mig gå ut på studsmattan och sola lite, behöver få lite färg och lite lugnhet idag eftersom det är dags för jobb inatt. Och som jag skrev, jag är inte direkt taggad... Men oj, nu kommer älskling hem med matvarorna, dags för matlagning!

Men ha en bra dag, så återkommer jag när jag har tid. Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0