Söndag

Hej.
Om några timmar så åker Emilia ifrån mig till bättre väder och bättre klimat. Jag tror hon kommer få superttrevligt, eller jag vet det. För det behöver hon! <3

Men idag ska jag/vi på kalas. Min bror som blir 18 idag, ja fan. Han blir stor han med. Säger grattis igen! (: Han har ju redan fåt/köpt sig en bil, en peugeot 207:a. Så nu kommer jag köra runt i den och vara coool innan han klarar körkortet. Men det dröjer väl en liten stund till! :D Som sag, vi ska på kalas idag.. Kl 14.00 och då ska vi vara i bowlinghallen, och ha kalaset där. Lite kul! :) Äta smörgåstårta och glass med släkten. Gud det vattnas i munnen på mig redan. Sweet! 

Sen ikväll vet jag inte hur vi gör riktigt, om vi sover hos mig i några veckor till eller om vi bor hos han. Eftersom jag ska sälja denna lägenhet också. Vet en som vill ha den, måste bara få tag i han. Men det är ju roligare om sovrummet är klart när vi ska sova där i kåken, än att bara sova i ett mörkt rum. Jag vill ju ha sänglampor, garderober mm. Och sängen är i blivande sovrummet, men inte ihopbyggd. Så vi får lösa det där. Ska ta ett snack med han alldeles strax. 

Men nu måste jag göra mig klar, vi har lite ärenden att göra innan vi ska på kalas. Be Back Later.


Kommentarer
Postat av: Tiniusgry

Very well done site! Please keep up the good work.

2012-06-21 @ 09:54:27
URL: http://tiniusgry.blogh2o.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0