framgångsrik, lycklig & avslappnad?

Dagens horoskop
Andra lägger märke till dig! Det är goda nyheter. Du verkar framgångsrik, lycklig och avslappnad. 


Veckans horoskop
En passionerad person i ditt liv kommer som en stormvind. Du kanske känner att du vill ta skydd. Om du bestämmer dig för att arbeta med den här personen ansikte mot ansikte eller att gömma dig för honom eller henne beror helt på hur du uppfattar resten av situationen. Du tar allt som det kommer och gör sedan det mest hedervärda.

Månadens horoskop
Med fyra planeter i Vågen i börjar av oktober, lär det vara en hektisk tid för dig, och det finns många människor som vill göra gemensam sak med dig på det ena eller andra sättet. Din inställning till livet just nu är att du alldeles bestämt vill kunna sitta vid rodret, och du är beredd att ta på dig ett betydande ansvar. Vilka åtaganden du än gör gentemot människor som betyder mycket för dig, så är ditt främsta ansvar ändå gentemot dig själv. Den 9:e rör sig Vågens planet - Venus - in i Skorpionen och därmed blir du mer upptagen av hur du hanterar dina resurser och vad du känner att du får ut av olika relationer. Det kan plötsligt kännas som om du inte står lika stadigt längre och människor som du hoppades mycket på kan göra dig besvikna, vilka kan få dig att vilja avsäga dig vissa åtaganden som dränerar dig på energi. Samtidigt kan du känna för att köpa saker för att må bättre i dig själv, något som kan bli kostsamt i längden. Under månaden rör sig Venus långsamt mot ett spänt förhållande till Mars i Lejonet, och när månaden lider mot sitt slut börjar det verkligen hetta till. Du kan upptäcka att du hamnar i en komprometterande position eftersom föremålet för dina känslor har ett självförtroende som du saknar. Är du singel är dina passioner starka och sexuell attraktion kan vara oemotståndlig vid denna tid, särskilt om du börjar se på en vän med nya ögon.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0