Onsdag

Hej på er.
Kul att det är fler och fler som läser. Blir så glad :')
Men jag kan även meddela att min kompis katt är funnen! Jag messa henne igårkväll vid 20.30 och fråga om vi ska på kattjakt, och det gick hon såklart med på. Hennes katt, hennes bebis ju. Vi gick, gick, letade och tittade överallt. Sen sa vi att vi skulle gå på ett ställe till, och för att även se om någon har tagit lappar ifrån hennes flygblad. Sen hör jag ett jam.. Ica bara; "nej det är väl en unge". NEJ det är en katt svarade jag.. Då fick hon höra, och Ica sa direkt att det var Lilli, men var även osäker. Så vi följde efter jamet.. Och vet ni vad, DÄR VAR HON!! Ica började gråta av lycka, och då började jag med grina för vi vart så glada. 3 dygn var katta ute, 3 hela dygn. Men nu är hon funnen, och vi är lyckliga och glada! ♥

Men idag är det som ni har förstått Onsdag, och Onsdag så betyder det bowling. Idag är det klockan 18.00, emot "old girls". Får se om jag spelar, har inte pratat med någon än. Men jag kan säga att det är bara 3 gånger kvar av onsdagsbowlingar... Yey!



- Du tror att du är så jävla bra, men du är fan inte bättre själv! -
- Lilla X duktig.
 -
(Sry, behövde få ur mig lite words)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0