Idag är det Onsdag

.. och vädret är väldigt bra. Idag är det lite varmare än början på veckan. Undra vad jag och Maya ska hitta på idag? Vi kan inte leka med en han-hund eftersom hon är i höglöpet. Och som TUR ÄR så är så varar hög-löpet inte allt för länge. Det kan variera mellan 3-10 dagar (även 3 veckor!) beroende individ. Och om jag har tänkt rätt så är Maya på "dag 3" i höglöpet. Skönt, då är det snart över! Då kan vi leka med våra pojk-kompisar! :D Och om vi har tur, så kan vi vara med i Degerfors på lydnadstävlingen som är om 10 dagar. HOPPAS.
 
Jag har funderingar på om det ska få bli en fiske-sväng i eftermiddag eftersom det är så fint väder. Eller om vi ska åka och bada? Och sen om vi orkar/hinner så ska vi ta ett träningspass. Ska iallafall träna på kontakten! Men som sagt, vi får väl se vad händer. Det är såpass fint väder idag ju.. Och det betyder = en ute dag! :D Hej så länge.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0