Pm Degerfors

 
Detta PM fick jag igår ifrån Degerfors. Och när jag läste ordet "PM" gjorde det mig så himla nervös.. Bara av att läsa ordet! Men eftersom Maya löper nu så kan vi kanske inte vara med, och om jag räknar rätt så ska hon gå in i höglöpet närsomhelst. Har jag tur (som jag inte tror jag har)  så kan hon vara klar tills den 9 September och då får vi vara med! Om 13 dagar är denna tävling. Men skulle hon vara klar och att jag märker att hon är "seg, slö, slarvig" så får vi avanmäla oss ändå. Det är inte kul om hon fjantar sig på planen liksom. Så det är bara att hålla tummar, tår och tassar på att hon är klar och att hon är på hugget! :D
 
Och apropå det så är det kursanmälan ikväll. Undra vad jag ska gå? Vill jätte gärna gå tävlinglydnad-kursen, men jag vill också gå en annan kurs som är mer kontaktövningar och "lära känna nya" hundar. Vi har ju bara varit med 5 hundar, som vi har gått en allmänlydnad del1 och del 2 med. Kanske kan gå båda 2? :D Jag gick Agility och allmänlydnad samtidigt (fast på 2 olika dagar) i våras.. :D Det återstår och ser ikväll! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0