Tvekar om detta..

Tänka sig att på grund av en fråga, så fick man alldeles för mycket negativ kritik tillbaka. (http://vovve.net/Rastplatsen/display_message.asp?mid=6860462 <- se där). Det gjorde mig lite besviken och arg, det kändes som att dom "hoppa på mig". Nu tvekar jag om detta med tävlingen.

Det jag var ute efter var att hur man får in linförigheten på rätt sätt. Vi har tragglat med just detta moment (pratar om lk1 ) ganska länge nu. Och vi har börjat fått in snitsen, hon håller sig vid min sida och går fint men hon kan även tröttna lätt mitt i momentet. Uthålligheten där, vad gör man? Ska jag försöka motivera henne ännu mer än vanligt innan vi ska göra någonting?

Annars kan hon de andra momenten, hon vet när var hur liksom. Jag har fått in läggandet fint som vi hadeproblem med förut, hon tuggar inte på apporten längre, hon klarar platsliggningen osvosv. Hon är väldigt lugn flatt (ja hon är frisk!). Men hon kan dom andra momenten.. Ska jag bara ge upp tävlingen direkt? Eller ska jag kämpa in i det sista med linförigheten och tävla ändå (om hon inte löper, väntar nämligen på löp...)  och samtidigt få svaren ifrån riktiga domare som kan detta utan och innan och sedan se vart vi är i "karriären" ?!



Kommentarer
Postat av: Emelie Engberg

KLART du ska tävla! Se det som en träning, är kanon att få en bedömning. Ang linförigheten så kör korta korta längder med massa motivering på dessa, och gå aldrig så långt så hon hinner tappa "intresset". Ta ett par meter ena gången, andra gången en meter tredje kanske två meter sen en sväng. Gå aldrig bara låååånga raka sträckor de tröttar ut dom kanska fort, korta med många svängar så det händer mycket! Upp med huvudet! Vi hejjar på er!! :)

2012-08-14 @ 12:51:06
URL: http://rottweilerforwork.blogg.se
Postat av: Linda

KLART du ska tävla:)...Säger som Emelie se det som en träning... Vi hejar hejar ! Kram på dig!

Svar: Åh, vad skönt att höra! =) Man blir mer sugen ju mer man får höra sånt.. Men som sagt, hoppas hon INTE HAR BÖRJAT LÖPT.. Hon är redan sen 1,5 mån =/
Sara

2012-08-14 @ 20:13:26
URL: http://plurans.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0