Kolja, 10, dödades av vargen




Koljas två kompisar blev vittne till den otäcka attacken i centrala Ural i Ryssland.
En vän berättar i chock om händelsen.
– Vi sprang så fort vi bara kunde, men vargen fick tag i Kolja och släpade med sig honom. Sedan hittade vi honom vid en bäck, säger kompisen Mikhail Menshikov till ryska kanal 5.
När vargen attackerade ropade pojkarna på hjälp och sprang efter vuxna.
Men räddningen kom för sent.

"Ska söka efter vargen"
Vargen hade släpat i väg Kolja och tioåringen hittades med svåra bitskador i ansiktet och på halsen och han hade kvävts innan hjälpen hann anlända, skriver tidningen Jakt & Jägare.
Hela byn är i chock och alla är oroliga att vargen ska attackera igen.
Lokala jägare har sökt efter vargen i flera dagar.
– Vargen har attackerat en människa, vi kommer att fortsätta att söka efter vargen tills vi hittar honom, säger en släkting till Kolja, till den ryska tv-kanalen.
Vargarna upplevs som speciellt aggressiva under januari och februari. En annan orsak till attacken kan vara att det rör sig om en gammal alfahane som stötts ur sin flock och haft svårt att få tag i mat, skriver Jakt & Jägare.


Egna ord: Vad tycker ni om vargen, egentligen? Okej, de är fina djur tycker jag. MEN är de verkligen "fina"?Vad gör de för nytta? Ge mig era tankar och åsikter om vargen.  


Länk till artikeln: http://www.expressen.se/1.1448093



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0