Onsdag, 1 Feb

Hejsan på er. Nu är vi hemma efter resan! =) Har även hunnit tvättat lite och fixat. Och självklart, Maya stumpan har löpt ner hela sängen så det är tvättning utav ALLA sängkläder... Även Bäddmadrassen =/ Så ja, det finns lite att göra när man kommer hem. Men idag va jag ledig, vi kom hem sent inatt. Har även varit nere och hälsat på, på jobbet. Kul att de välkomnade mig hem! =) De saknade mig nog ;b Hihihi..

Men jag har en de bilder som jag kommer lägga ut, men inte just nu. Har lite att göra, och sen ikväll vid 18.00 ska jag bowla. SEN till Björnvägen för lite visning utav med bilder ;b 223 bilder coh 2 filmer (Y) Inte illa för en vecka ;) Hahaha! Men jag kommer även lägga ut lite bilder här på bloggen, men det gör jag senare ikväll ELLER imorgon när jag har mer tid. Ska även hinna träffa min sötnos Ica idag! Och hämta Sassy =) Tiihii.. Nej, nu ska jag iväg och fixa lite.. PUSS PÅ ER! =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0