Söndag

Hej på er där.
Hela kvällen igår spenderades med Icus! Och vi skratta, vi diskutera, vi mös, vi tog en promenad, vi åt chips, vi härjade, vi la oss framför brasan i värmen! Som ni ser så var det ganska varmt. Jag hade faktist eldat HELA dagen och eftermiddagen =)



Och idag, jani. Idag har det faktist blivit storstädning här hemma! Maya har slutat "droppa" (hon löper), så jag var lite elak och tog henne till duschen så nu är lilltösa nyduschad och fräsch! Sen tog vi ett vav med snabeldraken och sen lekte jag mopolog. Det luktar gott, och sen känner man verkligen hur fräscht det är. TIll och med Maya luktar fräscht ;) Hihi. Har även hunnit med lite tvätt, alltså lagt in ren tvätt. Konstigt nog så brukar högen med ren tvätt bli allra störst...(?) Hmm.. Aja, sen så har det varit så lugnt det kan bli. Va och handla lite också, lite grejer som ska med till jobbet och så.
Men ja hörrni.. Om en liten stund är det bingolotto, och denna gång hoppas jag på vinst igen! (Vann 100 kr sist). Eller kanske det blir en till resa...? (A) Det återstår och ser, kanske har turen med mig ikväll? Fler än vi (mig och J) som har "Bingo-mys" på Söndagskvällarna?

Nej, nu ska jag ta ut Maya en sväng innan BL. Ha en bra kväll. Kram på er


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0