Ups, glömde..

OBS! Argt inlägg ;b

JAG AVSKYR FALSKA IDIOTER. ÄR SÅ ÄCKLIGT TRÖTT PÅ ER NU, DRA ÅT PIPSVÄNGEN MED ER ALLIHOPA! ÅÅÅÅHHHHHHHH!!!

EXEMPEL: Den ena talar illa om den andra och har "svårt" för/gillar inte denna person. Men ändåså umgås de... Varför inte bara låta varan vara om det är så trääligt? Är du avundsjuk på denna eftersom den kanske har något som du inte har? Ja, jag gnäller i detta inlägg! Men någon måste göra det, folk kan ju inte bara gå runt i myteri jämt. Någon måste tala sanning.. Jag säger vad jag tycker och tänker, och de står jag för! Och NEJ, JAG är INTE avundsjuk på någon av er. Jag är otroligt nöjd med det jag har. Men jag orkar inte höra att den personen säger si&så, gör si mm. Och sen så träffas/umgås de iallafall! DU kan ju säga till denna person hur du tycker iställer för till mig. Det är ingen som tvingar dig att umgås med någon som du tkr illa om ;)
Varför jag skrev detta var för att det är en del av mina vänner detta handlar om. Vänner snackar tydligen bakom varandras ryggar. Gör man så? Är man en vän då?

Nej, nu ick jag ur mig lite. Tack för mig! (; Ciao.


Kommentarer
Postat av: Jessica Bergqvist

Min fråga blir då, varför skriver du inte ut namnen på dina "vänner" för om de är dina vänner så antar jag att dom vet att det är dom som du skriver om? Då blir det ju som att du snackar om dom.. hänger du med?

2012-02-21 @ 14:54:22
Postat av: Julia

Vet inte vad eller vilka du menar, men man kan ju ändra uppfattning om personer också. Nån man tidigare inte gillade kanske det visar sig att man kommer jättebra överens med, och tvärtom också såklart..:p

2012-02-21 @ 21:54:09
URL: http://juliaberg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0