Tisdag

Hej på er.  Fick äntligen ur lite ord som jag behövde berätta för "världen". Som en vän skrev för några dagar sedan "Du är äkta, till skillnad från alla idioter som inte kan stå för vad de själva tycker eller ens vet vilka de egentligen är längre." Dom orden gör mig bara starkare och starkare! :)

Idag så är det matlagning, promenad och Friskis&Svettis som står på schemat. En fullbokad dag i stort sett. Ska ta med mig Ica och Creamy ut tänkte jag.. Kanske även åka till Grythyttan för att träffa Rex? Får se vad fröken Fredrika säger om det.
Snart är det lunch, då blir det åka hem och se om Maya har skött sig. Hon har fått varit själv ifrån 06.35 imorse och så kommer jag hem till lunch. Hon ska klara av det, men det är mer att hon tuggar på ganska mycket.. Så håll era tummar på att hon har skött sig, då slipper jag sälja henne på blocket! *ironi!* :) Men ja, sen så dröjer det inte tills resan. Om exakt 3 veckor och vid denna tid så sitter vi på ett flygplan. (om inte planet blir inställt..) Fan så kul det ska bli! =) Och skönt, komma bort ifrån denna skiiiiiiiiiiiiiit och detta sketvär! Men nu får jag nog komma tillbaka till verkligenheten och jobba lite innan det är dags för lunch. Tiihi! (A) Ha en bra dag, puss & kram.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0