Lördag

Och idag... Så har det inte hänt speciellt mycket. Imorse drog vi en frulle på fiket i Grythyttan. Supergott!
Sen efter det drog jag till sommarstugan och bastade. Hittade även skogens guld. Yummiiiii! ♥
 
 
Vi skulle även plocka mer svamp men då öste regnet ner för fulla muggar.. Så det blev inge mer svamp-plockning. Så istället städade jag i köket, hallen och vardagsrummet. Ska även fortsätta städa lite till. Jag har renset lite papper på skrivbordet också. Det behövdes! Sen som ni såg har jag lagt upp bilder + filmer. Måste skärpa mig med att lägga upp mer filmer.. Jag filmer faktist lite då och då. Eller vad tycker ni? Mer filmer när vi tränar/pysslar/leker? Skriv gärna en rad och tala om  vad ni tycker och tänker om det :)
 
Men annars mer ikväll så händer det inte så mycket. Kanske tar mig en kall, eller så drar jag ut en sväng. Soffan och godispåsen lockar också en del. Men kul att träffa folk, om det är folk ute eller om jag drar hem till någon vän.. Vi får la se, klockan är inte så mycket än! ;)
 Men nu står Johannes och trampar på nedervåningen och börjar bli hungrig låter det som. Dags för matlagning nurå. Ha en bra Lördagskväll på er. Kram Kram Kram. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0