Lördag

Hej på er!
Som ni såg blev det en shoppingrunda i Örebro idag. Nöjd med mina fynd faktist. Sen så blev det snabbt hem till mina föräldrar för att hämta Maya (hon fick va där när vi va i Öret) och säga hejdå till dom. Idag började dom rulla sakta mot Norge för fisket. Vi åker inte dit förens vecka 30 som sagt... Jag jobbar 1 vecka till, sen seemeeesteeeeeeeeer! Looovely.
Men sen kom Tolan till mig, klippte mig. Vart nöjd, men bild för ni se när jag har gjort iordning mig och frisyren! :D Sen hade hon bbrådis iväg, och jag slog på en film istället. Nu sitter jag här och ska ta mig en långpromenad med Maysan, ska nog ta med mig Johannes på en tur. Han behöver rastas han också! ;)
 
Men annars blir det en tidig kväll för mig, min klocka ringer 04.15 imorgon bitti och blir hämtad 05.00. Vi ska till Sandviken (nästan dit bort!) för utställning igen. Ska även leta fram alla grejer som ska med, och Mayas alla papper och intyg och grejs.. Inte kul att leta efter som imorrn bitti ;p

Men en sak som jag inte gillar! Eller ska jag säga "dissar"? Det är att fort när jag har planerat att göra något så ska det SJÄLVKLART vara något roligt i parken.. Där ALLA andra kommer vara och umgås, förutom jag.. The Playtones spelar ikväll. Men Sara ska INTE gå eftersom hon ska iväg på något ÄNNU roligare imorgon.. (A) Haha! Eller jag hoppas det blir roligt, roliga resultat iallafall :b


 
Haha, nu står Maya och trampar vid dörren.. Dags att ge sig ut! Ha en bra Lördag ni andra..


Kommentarer
Postat av: Viiic

Jag får stanna längre nästa gång honey:) puss

2012-07-19 @ 08:01:28
URL: http://vicrunqvist.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0