Tisdag

4 arbetsdagar kvar, sen semester!!!!!! :D JIIHUUUUU!!!!!!!!!!!

Men idag så ska jag nog ta ett träningspass på bruks med min sega tjej om vädret håller i sig. Jag tycker att jag har skrivit mycket "om vädret håller i sig" osv. Men det är inte så konstigt.. På dagarna kan det vara fint, och när vi slutat så kan det spöregna.. Just nu är det jätte mörkt och det regnar.. Men det ser ljusare ut, eller?!

OCH BARA FÖR ATT JAG SKREV DETTA SÅ BLIXTRADE DET OCH KOM EN MEGA SMÄLL!

Men ioförsig gör det ingenting om jag/vi inte tränar något, för jag märker att hon ska löpa snart. Hon är helt ofokuserad på allt vi gör, slö, slickar och kissar mycket.. Fast leka med boll, det går! Haha.. Boll på gården eller apportera saker går superbra. Får köra med det en stund ;) Självklart ska hon "tajma" in löpet när vi ska bort på semester och hon ska med.. Så var det sist också! 2 dagar innan vi åkte till Egypten så började hon löpa ;p Haha.

Ajja, annars får vi ta en "vilopaus" i några veckor framöver och sen ta tag i träningen efter löpet. För i slutet på Augusti och i September är det lydnadstävlingar som jag vill vara med på.. :D Eller jag hoppas att vi kan vara med på.. Hoppas hon har löpt klart då. Jaja, det återstår och ser!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0